De la platforma de foraj la rafinărie

Soluții pentru industria de petrol și gaze

De la platforme de foraj până la rafinării, clienții noștri se bazează pe pompele, supapele și soluțiile noastre de etanșare pentru a menține siguranța și eficiența. Lucrăm cu lideri din industrie, furnizând echipamente de înaltă calitate, susținute de asistența noastră tehnică, pentru a ne asigura că operațiunile pot funcționa fără probleme și eficient.

Soluțiile noastre reduc timpul de nefuncționare și asigura un flux de producție mai mare, iar echipamentele noastre fiabile sunt proiectate să dureze. Știm că condițiile pot varia foarte mult în funcție de locație și climă, motiv pentru care echipamentele noastre sunt construite pentru a face față oricăror cerințe . De asemenea, sprijinim clienții care folosesc tehnologii noi, oferind produse care funcționează chiar și în cele mai moderne instalații.

Producție

Când luăm în considerare extracția petrolului, fie de pe fundul oceanului, fie din nisipurile petroliere, este de la sine înțeles că aveți nevoie de cele mai rezistente echipamente pentru acest lucru. Acesta este motivul pentru care produsele noastre, cum ar fi conductele de gaz și armăturile, sunt cele mai compatibile împotriva sării, nisipului și a altor reziduuri care pot încetini sau opri producția. Lucrurile pot varia, motiv pentru care suntem la îndemână să ajustăm orice schimbări care apar în producție.

Distribuție

De la materiale pentru înaltă presiune până la tehnologia de etanșare metal/metal, furnizăm echipamente făcute sa reziste industriilor din aval, ceea ce face distribuția sigură și eficientă. Soluțiile noastre durabile pot suporta temperaturile ridicate experimentate la rafinării, în timp ce modulează debitul, filtrează reziduurile și reglează presiunea.

Transport

Deoarece transportul prin conducte și tehnicile avansate de producție creează nevoia de soluții inovatoare , Robmet colaboreaza cu producători de top pentru a oferi un răspuns dinamic clienților sai. Când vine vorba de transportul sigur și eficient necesar pentru industria petrolului și a gazelor depășim standardul pentru a furniza materiale de cea mai înaltă calitate.