Acolo unde devotamentul întâlnește inovația

20 de ani de excelență

În calitate de furnizor principal de robinete industriale cu birouri si spatii de depozitare si testare atât în România, cât și ,mai nou, în Olanda, ne clădim reputația pe gama impresionantă de produse și pe dedicarea față de serviciile oferite clienților noștri.

Noi prețuim parteneriatele pe care le avem cu cei mai buni producători de echipamente industriale, precum și relațiile pe termen lung pe care le stabilim cu clienții noștri. De la petrol și gaze până la agricultură și industria apei sau industria chimica, am devenit experți în furnizarea de echipamente industriale și in acordarea de asistență tehnică specializată.

De 20 de ani, oferim soluții chiar și pentru cele mai complicate proiecte, construindu-ne afacerea pe baza cunoștințelor noastre tehnice, a gamei largi de produse și a serviciilor pe care va puteți baza. Înțelegem că fiecare șurub, piuliță sau alta parte componenta sunt necesare pentru a asigura o funcționare solidă și fiabilă. De aceea ne mândrim cu angajamentul, loialitatea și respectul pe care îl împărtășim comunității noastre. De la clienți și angajați la furnizori și investitori, aceste conexiuni ferme ne-au modelat afacerea în ultimii 20 de ani. Angajamentul nostru inițial a fost de a furniza excelenta pentru segmentul de piață in care activam și nu s-a schimbat.

Robmet
Robmet
Din2001
Unde a început totul

Călătoria noastră a început în 2001 în România și, de la primii pași ca furnizori de robinete industriale, am crescut constant, câștigând clienți pe termen lung care ne-au apreciat dedicarea față de nevoile lor. Bazat pe valorile onestității și loialității, Robmet a devenit în curând principalul furnizor de robinete din România, crescând constant pentru a răspunde cererilor unui număr din ce in ce mai mare de clienți din întreaga Europă.

Astăzi suntem mândri că am dezvoltat piețe noi, bazându-ne pe reputația noastră de excelență în servicii. Partenerii noștri se pot bucura de livrarea garantată din stoc a produselor de care au nevoie în in cel mai scurt timp posibil.

Avem cel mai eficient și competitiv lanț de aprovizionare din industrie și oferim garanție, post-garanție și asistență tehnică pentru a ne sprijini colaboratorii în fiecare etapă a procesului de achiziție.

Compania noastră a crescut constant, de la viziunea celor doi fondatori la angajamentul echipei noastre de ingineri, tehnicieni, muncitori calificați și a echipei excelente de vânzări.

Privind spre viitor

Scopul nostru a fost întotdeauna să creăm un pachet complet pentru clienții noștri, nu doar să furnizăm produsul în sine. Acesta este motivul pentru care colaborăm cu cei mai buni producători industriali de echipamente și pentru care echipa noastră tehnică este întotdeauna pregătită sa ofere asistență clienților.

Pe măsură ce continuăm să creștem, continuăm să extindem și gama noastră de produse, dezvoltând și mai mult lanțul de achiziții pentru a duce oferta noastră de servicii la nivelul următor. Reflectând ceea ce ne spun clienții că au nevoie, mergem întotdeauna cu un pas mai departe pentru a le depăși așteptările în materie de fiabilitate, eficiență și asistență.

Explorați serviciile noastre