Standardul industriei chimice

Reziliență și fiabilitate

Lucrul cu substanțe chimice necesită precizie și atenție extremă datorită naturii periculoase acestei meserii. Aceasta înseamnă că echipamentul utilizat este de așteptat să funcționeze la standarde exigente.Robineții nostrii sunt utilizati pe scară largă pentru diverse procese, cum ar fi adăugarea unei doze controlate de substanțe chimice la un alt set la anumite niveluri. Echipamentele trebuie să funcționeze în condiții extreme, motiv pentru care sunt concepute strategic pentru a face față condițiilor brutale acide, corozive și abrazive. Știm că este esențial ca aceste robinete să fie bine construite pentru performanțe critice pentru a evita deteriorarea altor echipamente și, desigur, pentru a reține substanțele chimice periculoase în sistem.

Acesta este motivul pentru care livram robinete de înaltă calitate, durabile și eficiente. Produsele noastre asigură siguranța echipamentelor și a personalului dumneavoastră.

Petrochimie și rafinărie

Când vine vorba de industria petrochimică , componentele adecvate ale echipamentelor sunt cruciale atât pentru siguranță, cât și pentru buna funcționare.

Furnizând totul, de la materiale plastice la polimeri, clienții noștri apelează la noi pentru soluții de flux industrial. Furnizăm robinete de reținere cu bilă de cea mai înaltă calitate, robinete cu clapa fluture si vane cuțit, special concepute pentru a rezista condițiilor extreme.

Echipamentele noastre asigură transportul optim al fluidelor pentru a menține producția eficientă, iar soluțiile noastre integrate și cunoștințele tehnice ajuta clienții noștri să își optimizeze costurile și să își extindă afacerea.