Utilizarea eficienta a apei

Întreținem fluxul operațional

Lucrări hidrotehnice

Fiabilitatea și eficiența sunt esențiale in lucrările hidrotehnice. La Robmet, oferim clienților noștri o gamă întreagă de soluții de control al fluxului pentru a se potrivi unei varietăți de modele. Suntem parteneri cu cei mai buni furnizori de echipamente din industrie pentru a oferi soluții rapide și eficiente, precum și expertiză tehnică și asistență, după cum este necesar.

Vasta noastră selecție de robinete funcționează continuu pentru a proteja împotriva fluxului invers și a preveni problemele de slamming. Fiecare dintre supapele noastre este concepută pentru a reduce înfundarea, a asigura puritatea și a crește fiabilitatea. Putem oferi soluții personalizate pentru proiectele dvs.

Lucrând cu principalii jucători din industria apei, ridicăm standardul industriei, ajutându-vă să pășiți în viitor cu soluții inovatoare și servicii dedicate.

Apă uzată

Tratarea apelor uzate este de cea mai mare importanță. Eșecurile nu numai că ne amenință mediul, dar pot cauza atât probleme juridice, cât și economice pentru industrie. La Robmet, înțelegem dedicarea dvs. pentru a oferi soluții fiabile și durabile.

De la filtre la hidraulică, de la robinete la pompe, produsele noastre sunt construite folosind materiale de cea mai înaltă calitate pentru a servi in orice instalație de tratare a apelor uzate. Fiecare produs inovator este proiectat să aiba o întreținere redusă și sa aiba o durata mare de exploatare ,sa fie specializat pentru sectorul apelor uzate și ,susținut de expertiza noastră specializată, sa aiba un rol vital în transferul apelor uzate, precum și in golirea bazinelor sau dozarea substanțelor chimice pentru tratarea apei uzate.

Resursele de înaltă calitate fac din produsele noastre o alegere logică și de încredere pentru instalațiile de apa uzata, atât in faza de montaj, cât și in cea de suport pentru intretinerea ulterioara.