Partenerii noștri

Suntem mândri că lucrăm cu cei mai buni producători de robinete si armaturi industriale

De mai bine de două decenii, ne-am construit reputația cu ajutorul unor parteneriate puternice încheiate cu principalii producători industriali de robinete. Furnizăm cele mai inovatoare și mai performante echipamente din întreaga lume, combinând produsele avansate cu expertiza noastră tehnică pentru a asigura clienților noștri eficiență și fiabilitate.

TECOFI Lucrând în principal în domeniul tratarii apei, al fabricilor de ciment și al industriei de hârtie și chimice, TECOFI este un furnizor de armaturi cu sediul în Franța și care operează la nivel internațional. Gama lor extinsă de robinete de înaltă calitate este, de asemenea, utilizata pentru a servi producției din alte industrii, cum ar fi industria alimentară, industria farmaceutică și cea a zahărului.

TECNIDRO

TECNIDRO Cu sediul în Genova, TECNIDRO proiectează, dezvoltă, produce și comercializează robinete hidraulice automate și sisteme de control al apei în întreaga lume. Este producătorul celui mai mari robinet de control din lume, atingând un diametru nominal de 1400 mm. Principalele domenii de aplicare ale acestui producător sunt irigatiile, instalațiile de alimentare cu apă, distribuția apei, construcțiile, tratarea apei, sistemele de protecție împotriva incendiilor, instalațiile de stocare a combustibilului și dozarea apei.

BELGICAST

BELGICAST Concentrat pe industria apei, BELGICAST oferă o gamă largă de soluții tehnice pentru controlul apei. Produse în Spania, produsele lor includ robinete cu diametre de la 20 până la 2200 mm și presiuni nominale de până la 250 bari. Scopul lor este de a oferi o gamă completă de produse și soluții pentru manipularea eficientă a resursei vitale: apa.

FUCOLI O afacere de familie cu sediul în Portugalia, FUCOLI dezvoltă produse din fontă pentru rețele de apă potabilă și apă uzată, gaze, telecomunicații și stingere a incendiilor. Produsele lor variază de la robinete (inclusiv robinete cu etanșare ușoară, robinete clapa fluture,robinete de reținere, robinete de echilibrare) la hidranți, fitinguri și soluții de acces pentru rețelele de apă, tratarea apelor uzate, distribuția gazelor și protecția împotriva incendiilor.

WODROL Wodrol, un producător de top de armaturi industriale pe piața poloneză, oferă robinete industriale, hidranți și sisteme de reparații. Produsele lor sunt fabricate în principal din fontă cenușie și ductilă și împreună răspundem nevoilor industriale de apă și canalizare.

BELVEN Cu sediul în Mechelen, Belven este specializată în tehnologia construcțiilor, aplicații industriale și de mediu. Fiind principalul furnizor pentru cele mai mari companii de instalare HVAC din Belgia, aplicațiile tipice reprezentate de echipamentele lor includ case de îngrijire medicală și spitale, școli și clădiri publice, birouri, clădiri rezidențiale și piscine.

IMP ARMATURE

IMP ARMATURE Oferind produse precum hidranți supraterani și subterani, robinete cu sertar, coliere și elemente de conectare, toate aplicațiile Imp Armature sunt produse și testate în Slovenia. Sunt specializați în tehnologia construcțiilor, aplicații industriale și de mediu și sunt un partener de încredere ai firmei Robmet , deoarece sunt foarte apreciați pentru calitatea produselor lor.

RIV Cândva o companie de familie italiană, RIV exportă acum produse la nivel internațional în peste 70 de țări si cu ajutorul Robmet. Producția sa acoperă robinete și accesorii pentru următoarele sectoare: instalații sanitare, industriale, gaze, instalații de apă, irigații, zootehnie, cisterne pentru nămol și biogaz. Ei se concentrează foarte mult pe îmbunătățirea calității și performanței produselor existente.

GENEBRE

GENEBRE O companie spaniolă de referință mondială în robinete de control al fluidelor și robinete de înaltă calitate. Avem încredere în GENEBRE pentru produsele sale care răspund nevoilor specifice fiecărei piețe. Linia sa de produse este formată din patru categorii principale: hidrosanitare (robinete și accesorii din alamă), industriale (robinete și accesorii din oțel inoxidabil), robinete (robinete casnice pentru baie și bucătărie) și robinete publice, toate oferind soluții excelente de control al debitului.

LIMESA Un lider recunoscut în gestionarea debitului și căldurii, LIMESA produce debitmetre magnetice, si asigura producția tuturor componentelor mecanice, căptușelilor din PTFE, dezvoltarea și fabricarea unităților electronice și a aplicațiilor software. Înființată în Republica Cehă, a castigat clienți în Europa, Asia și America.

TTV-JC GROUP

TTV-JC GROUP Grupul de valve TTV-JC este o companie privată cu sediul în Spania, dar cu o prezență puternică în întreaga lume. Activitatea sa principală este proiectarea, productia și furnizarea de robinete pe piața industrială și prin Robmet furnizează produse unor industrii precum transportul maritim și offshore, generarea de energie electrică, industria siderurgică și mineritul.

NELES Una dintre companiile de top din Finlanda ,Neles oferă soluții specializate in controlul fluxului si automatizări ale supapelor industriale folosite in rafinarea petrolului, extracția si distribuția gazului, industria celulozei si hârtiei, industria chimica, precum si in alte industrii de proces.

GEDIK TERMOVANA

GEDIK TERMOVANA Un producător turc care se concentrează pe furnizarea de produse industriale atât pentru sectoarele guvernamentale, cât și pentru cele private în cadrul infrastructurii, energiei și construcțiilor din întreaga lume. Produsele sale - fabricate din fontă cenuie, fontă ductilă, oțel, inox, duplex și bronz - sunt ideale pentru industrii precum centralele electrice, petrolul și industria navală.